Over Oogziekenhuis Focuskliniek

Waarom kiezen voor Oogziekenhuis Focuskliniek?

Het Oogziekenhuis Focuskliniek is gespecialiseerd in ooglidcorrectiesbotoxbehandelingen,ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Onze kliniek wordt beschouwd als één van de meest professionele klinieken in Nederland.

Oogziekenhuis
Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van Het Oogziekenhuis Rotterdam. In Het Oogziekenhuis wordt al sinds 1874 hoogwaardige specialistische oogheelkundige zorg geleverd. Binnen Oogziekenhuis Focuskliniek wordt u behandeld door gespecialiseerde oogartsen die ook werkzaam zijn in Het Oogziekenhuis. Onze vooraanstaande oogartsen zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in refractiechirurgie en oculoplastische chirurgie. Daarnaast is ook ons ondersteunend medisch personeel verbonden aan Het Oogziekenhuis. Hierdoor kunnen wij profiteren van de meer dan 140 jaar kennis en ervaring van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Veiligheid en deskundigheid
Oogziekenhuis Focuskliniek heeft diverse keurmerken ontvangen voor de hoge kwaliteitvan onze zorg. Zo hebben wij een ZKN-certificering, dit keurmerk staat garant voor waarborging van ons kwaliteitsniveau.. Daarnaast beschikken wij over jarenlange ervaring. U bent bij ons dus in veilige handen.

Eerlijk en betrouwbaar
U ontvangt van ons altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Uw gezondheid en veiligheid is voor ons van groot belang. Zodoende zullen onze artsen u adviseren om u niet te laten behandelen als ze er niet 100% van overtuigd zijn dat een goed resultaat behaald kan worden. Daarnaast streven onze oogartsen bij cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en botoxbehandelingen voor een natuurlijk ogend resultaat.

Gastvrij
Een gastvrije benadering is bij Oogziekenhuis Focuskliniek vanzelfsprekend. Onze medewerkers zijn betrokken bij u en uw behandeling. Zo streven wij er naar om het beste resultaat te bereiken zodat u tevreden terug kunt kijken op uw behandeling. Wij vinden het belangrijk dat u zich ontspannen en rustig bij ons voelt. U kunt gebruikmaken van de parkeerservice (valet parking) van Het Oogziekenhuis Rotterdam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats in de buurt of het verlopen van de parkeertijd.

Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van een breed netwerk van oogheelkundige zorg. De kliniek werkt nauw samen met Het SFG en Amphia in Breda en met optiekwinkels in de regio Rotterdam.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken met Oogziekenhuis Focuskliniek voor een adviesgesprek of een gratis quickscan? Klik hier om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen